Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
straipsniutalpinimas.over-blog.com

Berlynas, Hamburgas, Kelnas, Miunchenas - Vežame į Vokietiją

Keleivių vežimas į Vokietiją

Keleivių vežimas į Vokietiją

Mikroautobusais keliaujantiems maršrutu tarp Vokietijos ir Lietuvos abejonių dėl pasirinkimo nekyla. Euro-star.lt padeda visiems lietuviams, kurie nori nukakt į Vokietiją arba grįžti į Tėvynę - Lietuvą. Todėl svarbu sužinoti niuansus, kurie laukia kelionių metu ir kaip tinkamai jai pasiruošti.

Keleivių vežimas į Vokietiją

Kiekvieno lietuvio planus, kuris susiruošė išvykti iš Lietuvos ir jo tikslas yra Vokietija, įgyvendina Euro-star.lt ekipažai. Pakalbintas vienas iš ekipažo narių Tadas sutiko pasidalinti patirtimi ir istorijomis, kurios dažnai nutinka keliaujantiems mikroautobusais į Vokietiją. Taip, mes vezame i Vokietija keleivius, kurie nori pasiekti tam tikrą miestą. Euros-tar.lt ekipažo kelionės prasideda Lietuvoje. Nuo pirmojo keleivio durų ir taip iki kol nesurinksime visoje Lietuvoje norinčius vykti, iš Lietuvos išvykstame antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Keleiviai, prieš sutariant dėl datos ir išvykimo laiko visada privalo pranešti vairuotojams, kokiu adresu norimą, kad būtų pristatyti Vokietijoje. Kadangi Euro-star.lt ekipažas nori tiksliai suplanuoti maršrutą, kuriuo vyks įvažiavus į Vokietiją.

Patogumai su Euro-star.lt

Nuo durų iki durų veža beveik kiekvienas ekipažas, kuris teikia keleivių pervežimo paslaugas iš Lietuvos į Vokietiją. Ne išimtis ir Euro-star.lt, kuris visada stengiasi sklandžiai, greitai ir saugiai pristatyti savo keleivius į suplanuotą vietą. Nors yra tokių paslaugų teikėjų, kurie už papildomą bagažą ima papildomą mokestį, Euro-star.lt tokių mokesčių netaiko. Todėl keleiviai gali būti ramūs, didesnių išlaidų nenusimato. Paklaustas Tadas apie tai, kokių dar patogumų gali pasiūlyti savo keleiviams atsakė: keleivius mes vežame į Vokietiją tik mokamais keliais. Todėl sumažėja kelionės trukmė, kuri ir taip susidaro iki 24 valandų. Be to, už tokią paslaugą, taip pat neimame papildomų mokesčių, ne taip kaip kai kurie. Su Euro-star.lt į Vokietiją dar nevažiavusiems norime pasigirti, kad nė vienas keleivis nėra pametęs ar praradęs savo daiktų kelyje. Rasti daiktai visada yra saugomi tol, kol neatsiranda jų savininkai. Taip, nutikimų būna, būna, kad paliekamas ir papildomas bagažas važiuojant į Vokietiją, bet tai tik vienetiniai įvykiai, kurie greitai išsisprendžia ir keleiviai atgauna paliktus daiktus bei bagažą.

Kaip vertinate savo paslaugas

Suprantama, kad šioje vietoje galėtume būti kuklūs. Juk vežti keleivius iš Lietuvos į kurį nors Vokietijos miestą nėra sudėtingas procesas, vairuoji ir tiek. Bet būsimiems klientams norime pasakyti, kad visas jų bagažas, taip pat kaip ir jie yra apdrausti. Suprantama, kelyje nutinka visokių istorijų, todėl stengiamės maksimaliai apsaugoti savo keleivius, jų bagažą ir savo transportą. Mūsų greitas susisiekimas nereiškia, kad viršijame leistinas normas kelyje. Geriausias patogumas mūsų keleiviams yra greitesnis jų pristatymas ar tai į Berlyną, Hamburgą ar į Frankfurtą, Miuncheną ar kitus miestus pagal pageidavimą.

Todėl užsakydami keleivių pervežimą į Vokietiją iš Lietuvos, visada įvardinkite vietą, kurioje norėsite išlipti Vokietijoje. Euro-star.lt pilnai suplanuos kelionę, todėl ji truks mažiau, kas labai patinka ir mūsų klientams.

Kontaktai:

Lietuva: +37063380311 

Greitai, patogiai iš Lietuvos į Vokietiją - Euro-star.lt

Daugiau straipsnių.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article